Nieuws

 • Bestuursvoorzitter BinckBank treedt per 1 januari 2015 terug

  okt 29, 2014
  De heer Beentjes is op de algemene vergadering van 2009 benoemd. Onder zijn leiding heeft BinckBank recentelijk focus aangebracht op haar Retailactiviteiten. BinckBank maakt zich in dat verband op voor een nieuwe fase waaraan een nieuwe voorzitter leiding zal gaan geven. Partijen hebben daartoe in goed onderling overleg besloten.
  Full story
 • BinckBank verkoopt haar belang in BeFrank aan Delta Lloyd

  aug 01, 2014
  BinckBank heeft met Delta Lloyd op 18 juli 2014 overeenstemming bereikt over de verkoop van haar belang in BeFrank. Voor de overname van het 50 procent belang betaalt Delta Lloyd 19,5 miljoen euro. Na aftrek van de boekwaarde resteert een nettowinst van 15,5 miljoen euro, welke in het derde kwartaal van 2014 zal worden verantwoord.
  Full story
 • Halfjaarverslag 2014

  aug 01, 2014
  • Gecorrigeerde nettowinst FY14 H1: € 20,2 miljoen • Gecorrigeerde nettowinst FY14 Q2: € 8,5 miljoen • Interim-dividend € 0,10 per aandeel • Aantal transacties in FY14 H1: 4,4 miljoen
  Full story
 • BinckBank voornemens Able te verkopen aan BlackFin Capital

  jul 21, 2014
  Op 18 juli hebben BinckBank en BlackFin Capital Partners overeenstemming bereikt over het verkoopproces van haar BPO- (Business Process Outsourcing) en software- en licentieactiviteiten handelend onder de naam Able en een intentieverklaring ondertekend. Able is de business unit binnen BinckBank die zakelijke klanten bedient (B2B). Able is marktleider in Nederland op het vlak van uitbestede verwerking van effectentransacties voor financiële instellingen en in het aanbieden van haar software onder licentie.
  Full story
 • Succesvolle samenwerking tussen BinckBank en vwd group

  jun 26, 2014
  BinckBank Professional Services (BPS), de zakelijke dienstverlener voor zelfstandige vermogensbeheerders, is een succesvolle samenwerking aangegaan met vwd group. Binnen deze samenwerking biedt BinckBank het professionele market data systeem vwd market manager aan haar vermogensbeheerders.
  Full story
 • BinckBank gaat zich verder toeleggen op kernactiviteiten

  nov 11, 2013
  Onderzoek gestart naar verkoop of samenwerking van BPO (Business Proces Outsourcing), software- en licentieactiviteiten van Able B.V.
  Full story
 • BinckBank biedt met eXimius unieke Portfolio Management Service voor vermogensbeheerders

  nov 15, 2012
  BinckBank Professional Services (BPS) en eXimius slaan de handen ineen bij het aanbieden van een portfolio management service voor vermogensbeheerders en private banks. Door het eXimius softwarepakket realtime te koppelen aan het Binck platform, bieden wij een zogeheten straight through processing (STP) oplossing. Hierdoor is de informatie die bij de front office beschikbaar is om de klant te bedienen altijd volledig in overeenstemming met de gegevens die in de bancaire effectenadministratie zijn opgenomen. Dit nieuwe state of the art platform sluit zeer goed aan op de behoefte van vermogensbeheerders, vooral bij het bedienen van zeer vermogende klanten.
  Full story