Nieuws

Succesvolle samenwerking tussen BinckBank en vwd group

by BinckBank | jun 26, 2014
BinckBank Professional Services (BPS), de zakelijke dienstverlener voor zelfstandige vermogensbeheerders, is een succesvolle samenwerking aangegaan met vwd group. Binnen deze samenwerking biedt BinckBank het professionele market data systeem vwd market manager aan haar vermogensbeheerders.

BinckBank Professional Services (BPS), de zakelijke dienstverlener voor zelfstandige vermogensbeheerders, is een succesvolle samenwerking aangegaan met vwd group. Binnen deze samenwerking biedt BinckBank het professionele market data systeem vwd market manager aan haar vermogensbeheerders. Vwd market manager is het innovatieve marktinformatiesysteem voor professionals in de financiële wereld. Het systeem biedt uitgebreide content die door de met zorg ontwikkelde gebruikersinterface eenvoudig te benaderen is.

Wilfred van Roosmalen, directeur Professional Services:

“Waarde toevoegen, daar gaat het om. Onze doelstelling is om onze dienstverlening geheel naar de behoeften en wensen in te richten van de zelfstandige vermogensbeheerder. De samenwerking met vwd group heeft bewezen dat we met vwd market manager de zelfstandige vermogensbeheerder faciliteren in zijn dagelijkse informatiebehoefte. Hierbij kan BinckBank haar klanten laten genieten van haar inkoopvoordeel.”

Jan Coen Balt, directeur Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer

“BinckBank heeft ons, door de samenwerking met vwd group in staat gesteld om het gebruik van marketdata te stroomlijnen. Met market manager van vwd group hebben onze medewerkers de beschikking over een uiterst professioneel platform tegen zeer concurrerende voorwaarden.”

Richard de Rooij, Business Director vwd group

“Als vwd group zijn we verheugd over de samenwerking met BinckBank. Op dit moment hebben we meer dan 100 vwd market manager systemen bij de zelfstandige vermogensbeheerders van BinkBank aangesloten. We mogen dan ook met gepaste trots spreken van een succesvolle samenwerking, waarbij vwd group de installatie, het trainen van de zelfstandige vermogensbeheerder en support van de market manager verzorgt. Hiernaast geloven we samen met BinckBank dat een verdere samenwerking in de toekomst nog meer waarde zal creëren voor de zelfstandige vermogensbeheerder.”